Надмірна вага - це проблема багатьох жінок в даний час! Надмірна вага шкідливий не лише для здоров'я, а й для нашого морального стану.
Адже коли у нас виникають серйозні проблеми із зайвою вагою ми стаємо менш упевненими в собі, прокидається якась апатія, самооцінка різко падає вниз і т.д. Загалом, купа клопотів і негативу! Повірте, це того не варте! Так що потрібно рятувати організм від такого негативного щоденного впливу різними способами, а краще використовуючи комплекс таких прийомів, як Низьковуглеводні дієти, спорт, збалансоване харчування, ванни для схуднення, чаї для схуднення, ефірні масла для схуднення і т.д.
Ну, і, звичайно ж, варто відзначити, що головною умовою при цьому є віра в те, що ви робите і віра в позитивний кінцевий результат. Для цього (особливо віруючим людям) можна вдатися до спеціальних молитвам і змов, які, як деякі вважають, допомагають позбутися зайвої ваги.
Але це не зовсім так, молитви і змови для схуднення більшою мірою допомагають вам зберегти потрібний настрій і йти по правильному шляху, не звертаючи. Адже віра - найголовніше в нашому житті, а молитви і змови для схуднення якраз і допомагають нам повірити, що саме так і буде. Адже не забувайте, що там понад так чи інакше є якась вища сила, яку кожен для себе називає по-різному, і вона здатна допомогти в тих ситуаціях, коли здавалося б надії вже немає!
Згадайте, багато таких випадків, коли лікарі пророкували людині смерть від якої хвороби, а завдяки саме позитивним змов, молитвам і беззаперечної віри люди видужували! Неймовірно, але факт! Такі випадки не така вже й рідкість! Те ж стосується і схуднення! Нехай хтось говорить, що ви ніколи не зможете скинути зайву вагу, так як у вас генетична схильність або відсутність волі, не слухайте, а просто повірте в себе, і крім дієт і вправ спробуйте вдатися до допомоги молитов і змов для схуднення!
Між іншим, недарма прислів'я говорить про те, що саме "віра допомагає зрушити гори".


Тому немає нічого дивного в тому, що молитви і змови можуть допомогти позбавитися і від надмірної ваги.
Я зі свого боку хочу порадити вимовляти щодня такі молитви:
Молитва перед прийомом їжі
Можна просто з вірою вимовити слова подяки Богу і попросити допомогти в боротьбі із зайвою вагою! Наприклад, так:
"Господи, сила твоя велика, допоможи мені позбутися зайвої ваги і знову стати стрункою. Я вірю в тебе ". Хто категорично в Бога не вірить, може просто сказати, наприклад, такі слова: "Нехай ця їжа піде лише на користь моєму здоров'ю і не додасть ні краплі зайвої ваги"
Молитва після прийому їжі
Знову-таки можете з вірою просто вимовити слова подяки Богу і попросити допомогти в боротьбі із зайвою вагою! Слова можете придумати свої, сказати саме те, що хочеться в цей момент, що підказує вам ваше серце або ж інтуїція! Головне - вірити!
Пару слів про змови для схуднення
Наводити якісь невідомі і незрозумілі змови для схуднення я не стану, адже всі ці змови придумувалися кимось, хто також, як і ми з вами мав проблеми із зайвою вагою, і прагнучи позбутися зайвих кілограмів повірив у себе, у свої сили і домігся бажаного результату.
Хтось може сказати, що все це - просто забобони і нічого більше! Але я хочу сказати, що віра допомагала і допомагає людям навіть перемогти хворобу, не кажучи вже про те, щоб всього лише позбутися зайвих кілограмів!
Тому спробуйте просто повірити і вимовляти те, що ви самі вважаєте за потрібне , і не забувайте, що слова - матеріальні, їм властиво збуватися, так що говорите лише позитивні речі і все неодмінно буде саме так, як ви того побажаєте! Будьте стрункими і щасливими!
Джерело: vedmochkam.ru





UpDog logo  Proudly hosted with UpDog.