У певному віці кожна дівчина замислюється над тим, як зберегти свою природну, природну красу і молодість. Відповіді на це питання можуть бути самими різними. Можна постійно підтримувати тіло і шкіру в тонусі за рахунок спортивних навантажень або перейти на здорове харчування з органічних продуктів і очищеної води. Не завадить використання дорогої косметики. Але, на жаль, далеко не всі можуть собі все це дозволити. Сьогодні в магазинах можна знайти натуральне косметичний засіб, який за ціною доступно для широкого споживача, а за своїми унікальними властивостями в багато разів перевершує конкурентів. Це рожева вода. Рожева вода - краса і молодість від королеви квітів! Королеву квітів, троянду, по праву вважають однією з найкрасивіших у світі. Вперше її стали вирощувати як окрему культуру в Стародавньому Китаї. Після цього вона поширилася і в інші країни (Азія, Східна Африка, Індія). Сьогодні, як і в минулі часи, пелюстки троянди є сировиною для отримання косметичного та лікувального ефірного масла зі стійким квітковим ароматом, а також для багатофункціональної рідини.

Спочатку рожеву воду отримували шляхом настоювання свіжих бутонів в окропі до того моменту , поки цілюща цілюща сила, весь аромат і краса не переходили на рідину. З точки зору сучасної технології, її отримують як залишковий побічний продукт при виробництві ефірного масла. Це процес водної дистиляції, де використовуються спеціальні ефіроолійні сорти троянд, і в кінцевому підсумку виходить масло і гідролат - рожева вода. Рожева вода - краса і молодість від королеви квітів! У промислових масштабах найчастіше беруть сорт троянди дамаської Rosa Damascena. У всьому світі тільки дві країни виробляють цю продукцію у великих кількостях для продажу - Болгарія і Марокко. Квіткову воду можна отримати і в звичайних домашніх умовах.


Для цього використовують свіжі, тільки зібрані бутони троянд або шипшини.

Застосовується рожева вода в різних сферах. Так, ще в Стародавній Персії її використовували в кулінарії не тільки для десертів і солодкої води, а й додавали до смаженого м'яса (свинина, баранина). В Індії це була популярна добавка до національних солодощів і напоїв. Сьогодні при приготуванні рахат-лукум і інших солодощів теж незамінною є рожева вода.

Застосування ця унікальна рідина має і як ліки - наприклад, її використовують для лікування бронхіту і туберкульозу. Нею рекомендують промивати очі при кон'юнктивітах і полоскати горло у разі ангіни і запальних процесах рота. Навіть просто зменшити головний біль зможе компрес з рожевою водою.

Рожева вода - краса і молодість від королеви квітів! Як косметичного засобу її найбільше любили Клеопатра, Нефертіті, Афродіта і Катерина II. І їх вибір був виправданий. Адже ця рідина відрізняється такими властивостями, як ефективний антисептичний, в'яжучий, антиспазматическое, загоює і протизапальну.

В даний час доведено, що рожева вода для обличчя є кращим косметичним натуральним засобом. Їй властива стимуляція регенерації клітин, ефективне розгладження зморшок і запобігання їх появи, відновлення балансу шкіри і зміцнення капілярів. Крім того, вона сприяє нормальній роботі сальних залоз і, відповідно, дарує шкірі здоров'я і гарний рівний колір. Рожева вода робить шкіру обличчя більш пружною, еластичною і матовою, тому її використовують в косметичних салонах для різного роду масок, парових ванночок і компресів. Однак всі ці процедури цілком здійсненні і в наших домашніх умовах.

У кожному разі троянда, як цариця всіх кольорів, подарує вам справжню королівську красу і ніжність!





UpDog logo  Proudly hosted with UpDog.